June 20, 2013

Pears and cake stands are fired!!

First firing at my new studio were done!!
I made 12 pears, one broke at bisque firing with accident and one broke
at glazing due to my unwareness.
These 10 pears are survivors.
新しいスタジオでの初焼きが出来上がりました!
12個の洋ナシをロクロで作りましたが、1つは素焼き時に
アクシデントで壊れてしまい、もう1つは施釉時に不注意で壊してしまいました。
最終的にこの10個の洋ナシが最後まで無事に焼きあがりました。



There are several sizes, the largest one is little over 5" high and shortest one is
little over 4" high.
大きさは様々ですが、大きいもので13cmほど、小さいもので11cmほどの高さです。




All pears are used as containers which is for sugar, jam or anything you would like.
I made a hole for the spoon, so you can put it.
洋ナシ全てはちょっとした入れ物になります。 
お砂糖入れ、ジャムなどなど好きなように使ってください。
スプーンを入れられるようにスプーン用の穴も作ってあります。




Besides Pears, cake stand were fired.
洋ナシの他にはケーキスタンドも焼きあがりました。

9" dia, 3.5" high (直径23cm、高さ8.5cm)


8"dia, 3.5"high (直径20cm、高さ8cm)
I'll continue to make these pears and cake stands this year.
Please feel free to contact me if you're interested or have any questions.
今年も洋ナシとケーキスタンドは作っていく予定です。
何か質問等ありましたらご遠慮なく私のメールアドレスまで。